Åpningstider for sandtak i Reddal og pukkverk på Omre:
Mandag - Torsdag   07.00  -  16.00
Fredag                    07.00  -  11.30 
Lørdag og Søndag: Stengt                     Tlf: 40 03 76 45
Siste Nytt
STORE ENDRINGER PÅ OMRE
Strøsingel i storsekk på Omre
30 års jubileum


Ny avdeling i Arendal

I løpet av 2023 etablerer Reddal Sand ny avdeling i Arendal. Der vil det bli pukkverksdrift i forbindelse med Agderparken Nord, ved Bråstad. Pukkverket vil være sentralt plassert, med planfritt kryss ut på E-18. Vi vil sørge for kvalitet i alle ledd også ved denne avdelingen. 

Vi bygger om til elektrisk drift på Omre

Da er vi snart der at vi kan stoppe dieselaggregatene og koble oss på strømnettet for de to største knuseverkene våre.

Dette gir en reduksjon på 1 500 000 CO2 ekvivalenter. Et stort bidrag til miljøet fra en liten bedrift. Vi skal også i fremtiden jobber for et bedre miljø og se hvilke muligheter som er gjennomførbare. 

Store endringer på Omre Pukkverk

Reddal Sand har gått til anskaffelse av nytt knuse- og sikteverk fra Metso. Se mer på undermeny i fanen Omre Pukkverk. Der finnes bilder over fremdriften ved bygging av det nye anlegget. 

​SAND FOR SANDVOLLYBALL

​Vi produserer idag sand for sandvollyball baner i fraksjons størrelse 0-1mm og imøtekommer kravene som er stilt i håndboken for anlegg til sandvollyball.  

Dette er en meget god sand for sandvollyball både innendørs og utendørs. Den støver lite da det meste av finstoffet er fjernet. Produksjonen skjer på Birkeland og kjøres ut derfra. Ta kontakt hvis dere ønsker oversendt siktekurve eller annen dokumentasjon. 

30 års jubileum

Reddal Sand fyller i år 30 års jubileum. Vi er stolte av å være en aktør i næringslivet i Grimstad.

I 30 år har vi levert kvalitetsprodukter til både private og profesjonelle med stolthet, og det tenker vi å gjøre de neste 30 år også. 

 

Reddal Sand har inngått samarbeidsavtale med Ødegården Planteskole og Utemiljø

Vi har inngått avtale med Ødegården Planteskole og det vil ikke lenger ikke tilbys salg av sand og stein produkter ved sandtaket i Reddal, eller ved pukkverket på Omre. Dette ivaretas av Ødegården fremover. 

Vi anmoder alle våre kunder som behov for våre produkter til å ta kontakt med Ødegården Planteskole for å motta like godt produkt og god service hos dem, som dere har fått av oss gjennom 30 år.
Levert av  
mangadexmangadex