Åpningstider for sandtak i Reddal og pukkverk på Omre:
Mandag - Torsdag   07.00  -  16.00
Fredag                    07.00  -  11.30 
Lørdag og Søndag: Stengt                     Tlf: 40 03 76 45
Siste Nytt
STORE ENDRINGER PÅ OMRE
Strøsingel i storsekk på Omre
30 års jubileum


Om oss 

Reddal Sand AS ligger i Grimstad på Sørlandet mellom Arendal og Kristiansand. Firmaet ble startet i 1989. Vi driver et sandtak hvor vi produserer støpesand, pussesand, kabelsand, strøsand, pukk, kulestein og vasket natursingel med mer. Vi drifter også et større uttak av knust fjell på Omre, like utenfor Grimstad, der vi tilbyr de fleste fraksjoner. Se mer om dette under fanen Omre. 

I tillegg driver Reddal Sand med mobil produksjon. Vi produserer sertifisert knuste fjell som tilslag for betong og asfalt i hele sørvest Norge iht. NS-12620 og NS-13043.

Selskapet innehar i dag ett lokalt sertifikat i Reddal, og to mobile sertifikater som brukes over hele sør-norge.  I tillegg har vi en sertifiser laboratorium iht. 

Klasse H1 -  Prøvingslaboratorium 
Prøvingsområdene P I – Tilslag. Mekanisk prøving og P II Tilslag. Kjemisk prøving

Vi kan også levere andre aktuelle produkter iht. sertifiserte standarder. 

Vi har en av landest beste forekomster, når det gjelder sandkvalitet. Murere og entreprenører fra Risør i øst til Farsund i vest, etterspør vår pussesand på grunn av dens gode bearbeidlighet. Vår største kunde er takstein produsenten Skarpnes AS. 

Ellers leverer vi til Skarpnes Rør, Ribe Betong, Digernes Betong og lokale murere. I forbindelse med nye E18 fra Grimstad til Kristiansand, har vi levert alt tilslag til Ølen Betong.

Andre aktuelle referanser er: 

  • Dam anlegg Bykle
  • E-18 OPS 
  • E-18 Arendal – Tvedestrand 
  • E-16 Filefjell 

Våre lastemaskiner og sikteutstyr er topp moderne, samt våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring innen sandtak drift, knuseverk og sikteverk. Vårt tilslag til betongindustrien er godkjent etter Norsk standard NS-EN12620 i samarbeid med Kontrollrådet for betongprodukter. Vår produksjon av tilslag til asfalt er sertifisert iht. NS13043, også av Kontrollrådet. Den samlede årsproduksjonen for våre selskap ligger på opp mot 700.000 tonn.

Levert av  
mangadexmangadex